PLANT PLANET

Begonnen als hobby van een verwoed plantenverzamelaar is Plant Planet uitgegroeid tot een serieus bedrijf waar de meest bijzondere planten worden gekweekt voor de echte plantenliefhebber. In de wereld zijn nog vele plantsoorten onontdekt gebleven. Door actief te blijven zoeken naar deze plantsoorten wil Plant Planet nieuwe producten ontwikkelen en in de markt zetten. Elk jaar komen er dan ook nieuwe planten uit het researchprogramma om de markt te veroveren. Zeldzaam, grappig, spectaculair of gewoon ‘wow’, alle planten hebben iets bijzonders en zijn uniek.

Plant Planet International BV

Om de verdere expansie te bewerkstelligen hebben René van der Arend en Leen de Mos in oktober 2015 de krachten gebundeld. Dit heeft geresulteerd in de oprichting van Plant Planet International BV. De oprichting van Plant Planet International heeft geleid tot een uitstekende samenwerking met Van der Arend Tropical Plantcenter. Van der Arend Tropical Plantcenter is een internationaal begrip met een reputatie die is gebaseerd op kennis, kunde en kwaliteit. Plant Planet International is een bedrijf, gespecialiseerd in bijzondere, onbekende potplanten. Door een bijzondere manier van marketing voeren, waarbij tot op consumentenniveau vraag wordt gecreëerd, heeft Plant Planet International een snelle ontwikkeling doorgemaakt. Met het oog op de toekomst zijn er een aantal planten in ontwikkeling, waarvan u zeker nog zult horen.

De productie en verkoop van planten vallende onder Plant Planet vindt plaats via Van der Arend Tropical Plantcenter. Zij hebben, met hun ervaring in de sierteelt en het uitgebreide netwerk, de beste mogelijkheden en potentie om Plant Planet International verder uit te bouwen tot een belangrijke factor in de branche.