Sansevieria TOP-Line

Speciaal in ons assortiment is de Sansevieria Velvet Touchz®. In samenwerking met Greencre8 is Van der Arend Tropical Plantcenter gestart met het ontwikkelen en aanbrengen van toegevoegde waarde aan de planten.

De Sansevieria cylindrica ‘Spaghetti’ wordt middels een speciale techniek voorzien van gekleurde punten. Er zijn vele kleuren en variaties leverbaar, eventueel voorzien van bijpassend keramiek. Met het kleuren van de puntjes krijgt een groene plant een vrolijke uitstraling.

Het volledige assortiment kunt u vinden bij:

Schermafbeelding 2016-05-25 om 13.35.59

De Sansevieria Top-Line is in samenwerking met:

foto logo greencre8

Sansevieria Artooz®

Freedom with Artooz®! De Sansevieria Artooz® is het stukje artistieke kunst onder de Sansevieria Top Line. De punten van de Sansevieria zijn bewerkt met minimaal 3 diverse kleuren waardoor de punten een marble-achtige uitstraling krijgen. Verkrijgbaar in vele denkbare kleuren en diverse maten. Ook bedrijfslogo’s kunnen op deze manier ‘vertaald’ worden.

Sansevieria Velvet Touchz®

Sansevieria Velvet Touchz® is één van onze TOP-Line producten. Deze Sansevieria Velvet Touchz ziet er stoer uit en is er zeker een om zonder handschoenen aan te raken door zijn fluwelen puntjes. De punten van de Sansevieria zijn bewerkt met een fluweel laagje en zal tijdens de groei van de plant er onveranderd op blijven zitten. De gekleurde punten zijn verkrijgbaar in (bijna) alle denkbare kleuren!

Sansevieria Glitterz®

Glamour with Glitterz®!
Deze variant van de TopLine heeft een mooi en glamour achtige uitstraling door zijn Glitterz®. Ook de Glitterz® zijn in vele kleuren beschikbaar en uiteraard met diverse soorten passend keramiek.

Sansevieria Proudz®

Colour your world met de Sansevieria Proudz®. Proud op je land, Proud op je vlag… Dat laat je zien met deze Sansevieria waarvan de punten zijn gekleurd in de kleuren van je vlag. Of het nu de vlag van je land, of de vlag van je club is, wij kunnen het maken. Compleet in cadeauverpakking klaar om weg te geven.

Sansevieria Glossz®

Deze variant van de TopLine heeft een stralende en glamourous uitstraling door zijn Glossz®. Ook de Glossz® zijn in vele kleuren beschikbaar en uiteraard met diverse soorten passend keramiek.