‘Scholieren gezocht’

Van der Arend Tropical Plantcenter en JoGrow hebben sinds enkele maanden de krachten gebundeld en zijn nu samen PlantWorld. Daarin staat nog een hoop moois te gebeuren, maar wat zeker is, is dat we altijd op zoek zijn naar mooie en aparte planten.

Ben jij 15 jaar of ouder en op zoek naar een leuke bijbaan voor op zaterdag of als je (onverwacht) geen school hebt? Dan moet je echt even verder lezen.

Wij zoeken namelijk versterking in ons productieteam. Een tijger die zijn of haar handen niet omdraait om alles goed te laten verlopen en er vol voor te gaan.

Functie-omschrijving:

De werkzaamheden zijn in de kwekerij en erg afwisselend. Van het steken van etiketten tot het klaarmaken van orders, wij vinden samen wel iets leuks dat op dat moment precies bij jou past.

Nog een voordeel, je werkt wel met planten maar komt niet vies, groen en stinkend de tuin uit. Even je handen wassen en je kan er weer tegenaan. Ook letten we erop dat je niet te zwaar werk krijgt maar wat passend is bij wat jij kan.

Wij bieden jou:

Wij bieden jou een leuke job waarbij je vrij bent om aan te geven wanneer je kan komen werken, in een gezellig team van andere scholieren. Je kan er dus ook nog vrienden maken terwijl je geld verdient, hoe lekker is dat?
Uiteraard doen wij er alles aan om jou je uurtjes te laten maken, maar dan vinden het wel fijn als je regelmatig (wekelijks) komt.

Wil je meer weten over de functie, mail je sollicitatie met motivatie naar HR@plantworld.com of neem contact op met Marina Scherpenzeel 06-46001953 en daag haar uit met jouw verfrissende ideeën.